top of page

Wat zijn de mogelijkheden

Op verschillende manieren kunnen wij maatwerk leveren.
Wilt u een Yurnal op maat laten maken dan is dat mogelijk. Lees hieronder meer.
U kunt ook zelf een Yurnal maken, dat kunt u doen door het UIY-traject te volgen.

Yurnal op maat

Een Yurnal helemaal aan uw wensen aangepast. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen manier van troosten en getroost worden. Het is voor mij een eer om uw persoonlijke verhaal in een Yurnal weer te geven.
U kunt bij mij geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen en dan bespreken we uw wensen.
De Yurnal kan op verschillende manieren opgebouwd worden, volledig handgevormd, gedraaid met boetseerwerk/intarsia en gedraaid met een tekening.

Voor een prijsindicatie:

Yurnal gedraaid met boetseerwerk en/of intarsia
S     € 350 - € 500
M    € 525 - € 650
L     € 675 - € 800

Andere mogelijkheden zijn een volledig geboetseerde Yurnal of een Yurnal met tekening.

Voor de overige prijzen en verdere informatie kunt u geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen via deze link

UIY traject: (Y)Urn It Yourself


Wil je je eigen Yurnal maken? En vind je de reis die we samen maken belangrijker dan het eindresultaat, dan is het UIY-traject ((Y)Urn It Yourself) wellicht iets voor jou. We gaan dan in 4-6 weken een reis maken vanuit een plek die jou troost en inspiratie geeft via de klei naar een Yurnal die jijzelf hebt gedecoreerd en geglazuurd naar een ceremonie waarna jijzelf een nieuw hoofdstuk in je leven kan openslaan.

Het UIY Traject bestaat uit 5 á 6 sessies.

In deze sessies gaan we samen inspiratie opdoen in een gebied in de buurt waar jij mooie herinneringen aan hebt. We onderzoeken hoe we de opgedane inspiratie kunnen omzetten in een yurnal en we gaan aan de slag. Met een persoonlijke ceremonie krijg je tijdens de laatste sessie jouw persoonlijke Yurnal overhandigd.

Na dit traject heb jij de mogelijkheid gekregen om een hoofdstuk in jouw leven te kaderen. Je weet welke symbolen voor jou een troostwaarde hebben en met de yurnal als ijkpunt ben je in staat de mooie herinneringen te koesteren. Het nieuwe hoofdstuk waar jij zo naar uitgekeken hebt kan eindelijk opengeslagen worden.

Prijs UIY Traject
5 sessies:    € 699
6 sessies     € 849